Miért Nádasdi baromfit? Előnyünk a nagy vágóhidakkal szemben, hogy a zsigerelést kézzel végezzük, így főleg a máj, de az egész test roncsolása is kizárható. A baromfitestek hűtése levegős módszerrel történik. A darabolás szintén kézi erővel történik, ezáltal a testrészek elkülönítése szabályosabb, a csontok törése roncsolása, szilánkossága teljes mértékben kizárható. |
||||||||
Termék neve
|
Kiszerelés |
|||||||
Lédig | Vákuumfóliás | Tálcás | Egalizált tálcás | |||||
Egész csirke belsőség nélkül | • | • | • | |||||
Csontos csirkemell | • | • | • | |||||
Csirkemell filé (pillangó) | • | • | • | • | ||||
Csirkecomb egész | • | • | • | • | ||||
Csirke felsőcomb | • | • | • | • | ||||
Csirke alsócomb | • | • | • | • | ||||
Csirkecomb farrésszel | • | • | ||||||
Csirkecomb filé | • | • | • | • | ||||
Csirkeszárny | • | • | • | • | ||||
Csirkemáj szívvel | • | • | • | • | ||||
Csirkezúza | • | • | • | |||||
Csirke far-hát | • | • | ||||||
Csirke aprólék | • | • | ||||||
|
||||||||