A Nádasdi Baromfifeldolgozó Kft. rövid története

 

A Nádasdi Baromfifeldolgozó Kft. Csévharaszt községben működő baromfivágóhídja 1992-ben családi kisvállalkozásként  kezdte meg működését és hosszú évek kitartó munkája eredményeként mára közel 2 milliárd forint forgalmat bonyolító, 70 főt foglalkoztató Kft.

A cég még ma is a Nádasdi család irányítása alatt működik. Filozófiánk, hogy mindíg a piaci igényeknek megfelelő - lehetőségeink szerint - legjobb minőségű árut állítsuk elő, kedvező áron.

Az élő állatok beszerzése az ország legjobb termelőitől történik és hosszú távú megállapodásokon alapszik. A kizárólag hazai telepekről származó élő csirkét állatvédelmi és állategészségügyi szempontból megfelelő, korszerű módon szállítjuk be a vágóhídra.

A broiler csirke nevelésnél a legjobb szülőpár telepekről származó tojásból történik a naposcsibék keltetése. A hízlalás 38-42 napig tart, ekkorra a csirke tömege eléri a 2-2,5 kilogrammot. Etetésnél fontos szempont, hogy magas kukoricatartalmú legyen a takarmány, amely nagy mértékben, pozitívan befolyásolja a hús ízét.

Az alapanyag beszerzésen túl nagy erőfeszítéseket tettünk az üzem korszerűsítésére is, amely kezdetektől fogva, évről évre bővült újabb épületekkel és korszerű technológiával és a gépjárműparkot is folyamatosan bővítettük. Az üzem 2004-ben az uniós exportjogot is megszerezte.

 

 bemutatkozas2  bemutatkozas3

 

 


Copyright © 2013. All Rights Reserved.